Hvorfor?

Jeg kan godt lide at følge med i hvad der sker rundt omkring i verden, og især holde øje med hvad der kan forsøde min drengerøvs tilværelse... Som foreksempel Apple produkter. Så jeg skriver lidt her om hvad jeg falder over og hvad jeg gør mig af tanker...

fredag den 2. marts 2012

Løbevejr!

Det fantastiske vejr vi har haft de sidste par dage lugter virkelig meget af forår, og så får jeg for alvor lyst til at komme ud på landevejene og stierne for at få nogle kilometer i benene.
Men nu er formen slet ikke til at løbe hele dagen så noget af tiden har jeg valgt at bruge på at kigge lidt på nyt udstyr.
Husk; Aldrig gå ned på udstyr!
Mens Newton Running Sir Isaac Running Shoe
Newton Running - Sir Isaac
Jeg begyndte sidste år efter mange problemer med skinnebensbetændelse at prøve en ny løbestil, forfods løb eller barefoot running som det også hedder, og det var helt fantastisk!
Det tog godtnok lidt tilvænning og mange korte ture med meget ømme lægmuskler, men ingen problemer med skinnebenene.
For at have det bedste udstyr købte jeg et par Newton Running Sir Isaac sko og de kan varmt anbefales til nybegyndere da de stadig har lidt stødabsorbering i hælen, så man kan skifte lidt mellem forfods- og hæl-landing.


Kahuna Forward 3
Nu er det jo så ved at være en ny sæson og så skal der kigges på nyt udstyr så jeg har kigget lidt på de her banditter, Kahuna Forward, og overvejer om de skal have en prøvetur... Eller om jeg skal forsætte i Newtons og opgradere til en model med mindre stødabsorbering i hælen.
Kahuna'erne ser ihvertfald spændende ud. De skulle give en mere rullende løbestil og meningen er at man skal lande på mellemfoden så de skulle heller ikke belaste skinnebenene så meget...
De får en prøvetur og så må vi se.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar